• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська акція «Прикрась Україну!»

Всеукраїнська акція «Прикрась Україну!»

2014-10-24

Повідомляємо, що з 13 жовтня по 30 листопада 2014 року за ініціативи громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Українські рубежі» для учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів проводиться Всеукраїнська акція «Прикрась Україну!», в рамках якої визначаються кращі художні роботи дітей з настінного розпису (живопису, графіті, спрей-арт).

Мета акції – сприяння формуванню патріотичного ставлення дітей та молоді до своєї Батьківщини, утвердження духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей; упровадження нових форм організації змістовного дозвілля учнівської молоді; надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності.

До участі запрошуються діти та молодь віком від 6 до 21 років разом з батьками та вчителями, а також вихованці позашкільних навчальних закладів (гуртків, студій тощо).

Положення про проведення Всеукраїнської акції «Прикрась Україну!» розміщено на офіційному сайті громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Українські рубежі» за адресою»: http://rubezhi.org.ua/categories/2/projects/15

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi