• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Триває реєстрація на Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2015»

Триває реєстрація на Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2015»

2015-02-18

/Files/images/novini/images (1).jpg

В Україні триває реєстрація учасників міжнародного студентського чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт». «Золотий Байт» – один з найбільших у СНД чемпіонатів для талановитої молоді, захопленої IT-технологіями.

Учасниками Чемпіонату є усі користувачі, що зареєструвались та виконали умови першого етапу Чемпіонату в період з 15 жовтня 2014 року по 22 лютого 2015 року на порталі www.goldenbyte.org

Організатор Міжнародного чемпіонату «Золотий Байт» - Комп'ютерна академія ШАГ.

Тема чемпіонату в 2015 році – «Сhanging the World» («Змінюючи світ»). Змагання орієнтоване на молодих талановитих студентів та випускників, які прагнуть реалізувати себе у сфері IT-технологій та дизайну.

Учасники конкурсу можуть проявити себе в 10 номінаціях: Startup challenge (конкурс програмних проектів); NoSQL expert (конкурс додатків для роботи з базами даних); Best in Cloud (конкурс проектів з використанням сервісу Microsoft Azure); Networking technology (номінація для системних адміністраторів); Mobile development (конкурс мобільних додатків); Game design (конкурс зі створення ігор); Character design (конкурс зі створення ігрових персонажів); Web-design (конкурс web-проектів); Short movie (конкурс короткометражних фільмів); Junior competition (конкурс для дітей 10-14 років).

Щоб стати учасником чемпіонату необхідно пройти онлайн-реєстрацію та надіслати свій проект до 21 лютого 2015 року. Детальніше – на сайті Міжнародного чемпіонату «Золотий байт».

Зазначимо, що Міжнародний чемпіонат «Золотий байт» проходить вже сьомий рік поспіль. Щорічно в ньому бере участь більш ніж 8 тисяч людей. За шість років на розгляд компетентного журі представлено понад 6 тисяч робіт від близько 24 тисяч учасників з України, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Естонської Республіки та Російської Федерації.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi