• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська акція "День натураліста" в закладах дошкільної освіти

Всеукраїнська акція "День натураліста" в закладах дошкільної освіти

2018-11-06

З метою формування в дошкільнят природничо-екологічної компетенції, забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою в закладах дошкільної освіти Тростянецького району проведено Всеукраїнську заочну акцію «День натураліста». В акції взяли участь діти, батьки та працівники Тростянецького ДНЗ №1, Новободівського ДНЗ №2 «Росинка», Цибулівського ДНЗ «Казка», Бережанського ДНЗ, Капустянського ДНЗ, Тростянчицького ДНЗ, Глибочанського ДНЗ, Летківського ДНЗ, Гордіївського ДНЗ, Ілляшівського ДНЗ, Демківського ДНЗ, Козинецького та Верхівського ДНЗ. Юні натуралісти займалися практичною природоохоронною та експериментально - дослідною роботою. У ході акції діти не лише ходили на екскурсії, пригадували правила поведінки в природі та милувалися її красою, а й вчилися сортувати сміття, доглядати за кімнатними тваринами та рослинами, збирали овочі та фрукти насіння квітів, впорядковували клумби й саджали дерева та кущі .

У рамках «Дня натураліста» проведено акції «Про наше галасливе птаство ми подбаємо завчасно», «Ми за чисте довкілля», «Збираємо батерейки – зберігаємо довкілля».

Діти отримали неймовірні враження та емоції від колективних та індивідуальних творчих справ, осінніх свят, виставок виробів з природних матеріалів та зустрічей з мешканцями природи.

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi