• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На базі Капустянського ДНЗ відбулося засідання методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти.

На базі Капустянського ДНЗ відбулося засідання методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти.

2019-02-21

/Files/images/P1030515.JPG

21 лютого 2019 року на базі Капустянського ДНЗ відбулося засідання методичного об’єднання вихователів закладів дошкільної освіти.

Члени засідання переглянули ранкову гімнастику «Вправні козачата» в старшій різновіковій групі (Мельник А.П.) ранкову гімнастику «Котики -муркотики» за методикою М.М. Єфименка з елементами логоритміки в молодшій різновіковій групі (Прокопчук І.М.), ранкову гімнастику

« Циркові ведмежата» в середній різновіковій групі.( Лисогор Т.М.).

Вихователям закладів дошкільної освіти району Мельник А.П. у старшій групі показала інтегроване заняття «Пелюстка й квітка» за казкою

М. Сухомлинського. В ході заняття діти збагачували лексичний запас, удосконалювали навички правильно використовувати слова з теми «Пори року» , навички вживання у мовленні складних речень через дидактичні ігри «Про що розповіла сніжинка», «Зимові слова», «Весна яка?». Діти розмірковували, що відбувається з рослинами, насіннячком восени, які зміни відбуваються в природі з приходом весни, чому пливе човник по струмку. Також діти займалися самостійною творчою роботою «Квітку я люблю, я її зроблю».

Інтегроване заняття «Квітка доброти» в молодшій різновіковій групі представила Прокопчук І.М., на якому вихователь поглиблювала знання дітей про рослини рідного краю, продовжувала знайомити дітей з лікарськими рослинами (шипшина, чорнобривці), навчала бачити красу і багатство рідної природи, цінувати і берегти її. У ході заняття діти розглядали куточок природи, називали, що в ньому росте, встановлювали елементарні зв’язки у природі: сонячне тепло, вода необхідні рослинам для росту. Вихователь познайомила із новим видом книги - лепбуком, діти вправлялися в роботі з нею. Також малеча розвивала вміння працювати з кінетичним піском.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi