• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 7 листопада 2019 року з нагоди відзначення Дня української писемності та мови та з метою національно - патріотичного виховання молоді через художнє слово проведено зустріч з письменниками «Бортняківська осінь».

7 листопада 2019 року з нагоди відзначення Дня української писемності та мови та з метою національно - патріотичного виховання молоді через художнє слово проведено зустріч з письменниками «Бортняківська осінь».

2019-11-07

/Files/images/IMG_2143.JPG

7 листопада 2019 року з нагоди відзначення Дня української писемності та мови та з метою національно - патріотичного виховання молоді через художнє слово проведено зустріч з письменниками «Бортняківська осінь». На зустрічі зібралися шанувальники мистецтва: члени Тростянецького літературно-мистецького об’єднання «Джерело», учні та вчителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти району.

Письменники Тростянеччини презентували поетичні збірки «Минає день» (Т.В. Ясенчук), «Перша ластівка» (Л.А Бурдейна), «Джерельністю душі, багаттям серця» (С. К. Шур), «Вишневий цвіт» (Є.І.Тарасюк), «Із серця на папір» (О.С. Ватага). Своїми віршами поділилися І.І. Клименко,

Ю.І. Соліна, В.І.Косенко. Учасників заходу зачарувала співом Стрілецька Н. Г., яка виконувала пісні на слова Л.А Бурдейної, Є.І. Тарасюк.

Учні читали власні вірші та твори поетів-земляків А.А. Бортняка,Н.М. Самійленко, Н.П. Гвозденко, А. Хлопчика.

У рамках заходу організовано засідання вчителів української мови та літератури щодо підготовки учнів до написання власного висловлення на ЗНО -2020 (керівник Гайтова Л.І.).

Юні таланти у літературній студії виводили формулу творчості та вдосконалювали навички віршування (керівник Жемчужнікова Т.В.).

Кiлькiсть переглядiв: 492

Коментарi