Бібліотека - територія читання.

2019-12-19

/Files/images/IMG_2313.JPG

Світлана Лещенко, завідувач комунальної установи

«Тростянецький районний методичний кабінет»

Бібліотека – територія читання.

19.12.2019 року на базі комунальної установи «Тростянецький районний методичний кабінет» відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека – 2020» в номінації «Бібліотека – територія читання», в якому взяли участь найкращі бібліотекарі шкіл району.

Летківську СЗШ І-ІІІ ст. представила Кравченко Наталя Миколаївна, вона презентувала понад 50 видів та форм організації роботи з дітьми та педагогічними працівниками в умовах сучасної школи. Її виступ відрізнявся творчими знахідками, креативністю.

Четвертинівську СЗШ І-ІІІ ст. представила Яременко Людмила Іванівна, бібліотекар школи та завідуюча Четвертинівського музею «Битва під Батогом». Вона розкрила свої професійні секрети, як побудувати роботу у шкільній бібліотеці, базуючись на історії козацької слави. Село Четвертинівка – історична козацька пам’ятка нашої країни, подвиги Богдана Хмельницького та його козацького війська і нині нагадують нам про те, що український народ воліє до свободи і незалежності. Людмила Іванівна майстерно донесла присутнім шкільним бібліотекарям інформацію про зв'язок поколінь, про взаємодію шкільної бібліотеки із музейною справою та громадськістю села.

Неможна було не поділити І місце між двома конкурсантками даного конкурсу. Матеріали конкурсанток будуть представлені у січні 2020 року на обласний етап конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi