• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новий електронний репозитарій підручників

Новий електронний репозитарій підручників

2014-09-08

На початку вересня за адресою http://ua.lokando.com/start.php загальноукраїнський репозитарій цифрового навчального контенту. Зараз репозитарій працює ав апробаційному режимі у якому є підручники 1,2,3,5,6 класів.

Про це повідомляє офіційний сайт МОН. Станом на сьогодні вчителі вже можуть проглядати і залучати до навчання 245 електронних версій підручників.

Саме цей портал буде платформою і для проведення нового конкурсу з відбору підручників для 4 і 7 класів. Як зауважив заступник міністра освіти і науки Павло Полянський на Колегії МОН 22 серпня: «Тепер роль тендерних комітетів і конкурсних комісій виконуватимуть вчителі. Адже електронний репозитарій дозволить вчителеві проглянути кожен конкурсний підручник, оцінити його якість та самостійно обрати для навчання той, який на його думку є найкращим. І цей результат ніхто не зможе змінити».
Ближчим часом ви побачите там багато дидактичних і навчально - методичних матеріалів у різних цифрових форматах - тексти, відео,аудіо, презентації, матеріали для інтерактивних дошок тощо. Радимо зробити у своєму браузері закладку на сайт репозитарію і частіше переглядати цей ресурс.Інструкції щодо користівання порталом ви знайдете у слайдной на першій сторінці.
Свої пропозиції щодо матеріалів, а також зауваження і побажання з приводу користування репозитарієм учителі можуть надсилати на електронну скриньку bhv.kiev@gmail.com.
Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi